Vi ger dig den möbellösning du vill ha - Även när du har speciella önskemål!

Vår affärsidé är enkel; vi ger dig den bordslösning/möbellösning du vill ha, även när du har speciella önskemål. Valmöjligheterna är stora - vi tillverkar allt från mindre till mycket stora och komplexa bord. Vi har sedan företagsgrundandet 1990 tillverkat olika utföranden av höj- och sänkbara stativ, bordsskivor och specialsnickerier etc. för olika behov. Trettiofem års erfarenhet i branschen är något som allt fler vill vara med och ta del av.

Standardmöbler och tillbehör för möbler tillhandahåller vi som återförsäljare för LANAB Officeline och Kondator.


Speciallösningar är vår styrka.

Vi är ett litet, flexibelt företag där du kan få tala direkt med konstruktören om dina specifika behov. Du kanske endast behöver göra några smärre justeringar, t.ex. förlänga ditt stativ med några centimeter, eller har önskemål om materialval och färg. Men dina behov kan också vara mer komplexa. Bra exempel på det senare är alla de specialtillverkade bord och övriga möbler vi på senare tid tillverkat för t.ex. olika Laboratorium, HM, SJ och Fortum, samt för pappersbruk, ledningscentraler, radio & tv, eller något av alla de sjukhus, vårdcentraler och blodcentraler/blodbussar som vi möblerat upp med just "deras" möbler; deras egendesignade skåp, hurtsar, hyllor, skivor, receptionsdiskar och bord.

Egen konstruktion, produktion och utveckling.

Med alla stegen - konstruktion, produktion och utveckling - under ett och samma tak, har vi en bra överblick och kan snabbt pröva nya konstruktionsidéer. Vi kan enkelt anpassa oss för att uppfylla kundens specifika önskemål.

Vi bedriver kontinuerligt ett utvecklingsarbete av nya produkter, där våra kunders förfrågningar och behov är en viktig inspirationskälla.